Христо Радичев

Христо РадичевХристо Радичев, управител за България на “Медияпост Хит Мейл”

 

Христо Радичев има дипломи по социология и по международни отношения от СУ „Климент Охридски”. Започва професионалната си кариера в GfK България като младши изследовател. Там става ръководител на проектите GfK Leaflet Monitor и GfK Shopping Monitor, които разглеждат промоционалните активности и потребителските навици на пазара за бързооборотни стоки.
 
След това, като интернет мениджър в международното издателство “Reader’s Digest”, отговаря за имейл маркетинга и изграждането на клиентски бази данни в България, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия и Хърватска. Съавтор е на някои от най-успешните eDM (electronic Direct Mail) проекти за компанията, които тя продължава и до днес използва за клоновете си в цял свят.
 
Сега е управител за България на “Медияпост Хит Мейл” – специализирана компания за директен маркетинг, част от френската група “La Poste”. Основните му интереси са насочени към имейл маркетинг, потребителски промоции, директна поща, програми за лоялност и изграждане на качествени клиентски бази данни.
 
Христо Радичев: “Хубавото при имейл маркетинга е, че неговата бързина и изключително достъпната му цена улесняват тестовете. А тестовете ще Ви покажат къде се справяте добре и къде бъркате в общуването си с клиентите. Понякога ще се изненадате от резултатите, които ще получите. Това ще Ви даде знанието, което ще Ви отличава от конкурентите и ще Ви гарантира по-добро представяне при всяка следваща кампания.”

 
 
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия