Румяна Ангелова

Румяна АнгеловаРумяна Ангелова работи в сферата на онлайн маркетинга и рекламата. Занимава се с поддръжка на фен страници в популярната социална мрежа Facebook за български и световни брандове като Lavena, Axxon, Avendi, TV7 и др.
 
Работата ѝ като Social Media Marketing Expert включва изготвяне на цялостна стратегия за присъствие на брандовете в социалните мрежи, генериране на съдържание, подходящо за условията в социалните мрежи, анализ на ефективността му и аудиторията, за която е предназначено.
 
Румяна е завършила „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридки“. Преосмисля възможностите на виртуалното пространство с авторския си труд „Комуникацията в социалните мрежи – допълнение или основна маркетингова стратегия“. Въпреки че прекарва доста време във виртуалния свят, не губи представа за реалността, като си напомня, че от другата страна на монитора също стои човешко същество.
 
Румяна Ангелова: „Старая се винаги да гледам критично на социалните мрежи – тенденциите се променят светкавичко и всичко, което е валидно днес, няма никакво значение утре. Нашата работа е да усетим пулса на времето, в което живеят потребителите и да ги последваме там, където са те.“
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия