Павел Пенчев

Павел ПенчевПавел Пенчев, Прокурист на “Еконт Експрес” ООД

 

Прокурист на “Еконт Експрес” ООД – лицензиран оператор на пощенски и куриерски услуги, парични преводи. На пазара от 2000г. За 12-те години присъствие компанията разви най-голямата клонова мрежа от над 320 офиса в страната и обедини в силен екип над 2000 профисионалисти. «Еконт Експрес» ООД разшири своята дейност и в международно направление. С откриването на офиси в Румъния, Англия, Гърция компaнията вече извършва и международни куриерски доставки. Член на Асоциацията на Европейските пощенски оператори, Асоциацията на българските куриерски оператори и Българската асоциация за електронна търговия.
Прокурист на “Еконт транс” АД – Национално представена във всички български градове и гранични пунктове транспортна компания, оперираща на вътрешния и международен транспортен пазар от 1993 година. Работи вече 20 години с първокласни превозвачи, гарантираща високо качество и оптимални цени чрез сключени дългосрочни договори с пристанища, корабособственици, ЖП администрации и автомобилни превозвачи. Член на ФИАТА.
Управител на “Econt4You” SRL, лицензиран оператор на куриерски услуги за Румъния. Компанията оперира на румънския пазар от 2008г., развивайки както вътрешни услуги, така и доставки между България и Румъния.
Член на Управителния съвет на Асоциацията на българските куриерски оператори (АБКО).

Образование – УНСС, магистър по Управление на транспорта. Допълнителни сертификати по Фирмено управление, Управление на проекти, ИАТА Сертификат.
Кариерно развитие – 1995-1997 Икономически директор в Автобусни превози Русе, 1997-2000 Директор контейнерни превози в Еконт транс АД. От 2000г. прокурист в Еконт Експрес ООД. От 2005 прокурист в Еконт Транс АД. От 2008 управител на “Econt4You” SRL.

 
 

Виж други лектори на семинара:

 
 
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия