Организатор

Мартин ПоповКазвам се Мартин Попов. Преди 4 год. създадох агенция Interactive Share. Благодарение на експертната ни работа и всеотдайност, за много кратко време се превърнахме в една от водещите дигитални агенции на Българския пазар.

 

Всички ние активно популяризираме интернет като рекламен канал – разказваме за неговите предимства – колко е ефективен, колко е важен и колко е подценен (все още) в България.

 

От работата си с много клиенти сме установили, че много малка част от тях съзнават силата на интернет маркетинга.
Всъщност повечето от тях използват една съвсем малка част от възможностите и инструментариума, който той предлага.

 

Ето защо решихме да стартираме серия от семинари. Подбрали сме тясно специализирани теми за ефективния и успешен онлайн маркетинг. На първият семинар ви запознахме в детайли с рекламата в Google AdWords™ – една от най-популярните рекламни платформи в света и в България. На вторият показахме на онлайн магазините кои интернет канали и инструменти да използват, за да увеличават продажбите си.

 

Сега ви представяме семинар специализиран за онлайн магазини. На него ще научите как създавате успешни онлайн магазини, как да ги популяризирате с цел да увеличавате онлайн продажбите.

 

Лектори ще бъдат доказани онлайн експерти в онлайн търговията.

 

Бъдете сигурни ще научите много интересни и полезни неща за интернет рекламата и маркетинга, успешните практики и примери.) Очакваме ви на 11 април от 09.00 часа в зала София на СТЦ Интерпред.

 

 


Атмосферата на нашите семинари:

 
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия