Александър Димитровски

Александър ДимитровскиАлександър Димитровски работи като онлайн маркетинг експерт в бързоразвиващата се онлайн туристическа агенция eSKY.bg.

 

Основната част от работата му е свързана с цялостното управление на Affiliate програмата на компанията, насочена към изключително конкурентната ниша за онлайн продажба на самолетни билети. Александър се занимава и със SEO/SEM оптимизацията на eSKY.bg.

 

Дългогодишния опит на Алекс в изграждането на партньорски отношения с множество фирми в Европа и САЩ, допринася за привличането на организации като Web Media Group, Darik Web, Mail.bg и много други, в партньорската програма на eSKY.bg.

 

Александър работи в тясна връзка, както с партньорите в България и Европа, така и с популярни performance advertising networks като ZANOX.
 

Александър Димитровски: Към днешна дата Affiliate маркетинга се разглежда като един от най-ефективните и достъпни инструменти в арсенала на онлайн маркетинга. Използвайки Affiliate маркетинг, вие не само ще увеличаване онлайн присъствието на електронния ви магазин, но ще осигурите и реални измерими канали за увеличаване на продажбите.

 

Виж други лектори на семинара:
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия