Васил Тошков

Васил ТошковВасил Тошков е основател на Cloxy и от 2005-та година се занимава професионално с оптимизация за търсачки. В личния си блог toshkov.com описва своя опит и новости по темата SEO и не само. Съсобственик е на форума за SEO и Интернет маркетинг SearchEngines.BG. Освен с оптимизация за търсачки се занимава и с програмиране. Страстен почитател на уеб езиците, свободния софтуер и отворените стандарти.

 

Васил Тошков завършва бакалавърска степен по Информатика и магистратура по Софтуерни Технологии към Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Притежава сертификат “Advanced SEO and social media” от eAcademy и Rand Fishkin (SEOmoz). Васил Тошков притежава и сертификат от Google AdWords за “Fundamentals” и “Search Advertising” професионалист.

 

Васил Тошков: “Технологията Microdata от HTML5 доразвива семантиката в Интернет до най-малкия детайл и поставя основите на бъдещите Rich Snippets и семантичното търсене. Microdata играе важна роля и в интеграцията със социалните мрежи. Тя вече е задължителен елемент за всеки един сайт, който иска да се развива в бъдеще.”

 

Виж други лектори на семинара:

 
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия