Александър Георгиев

Александър ГеоргиевАлександър основава Advertise BG през 2006 година. Идеята му е да създаде компания, която да стане лидер на пазара като предлага цялостен пакет онлайн маркетинг услуги с най-добра ефективност на изгодна цена. Той залага на качественото обслужване и има за цел да вникне в идеите и целите на всеки клиент за постигането на техният успех.

 

Професионалното му отношение се основава още в средното му образование, което завършва в Нортфолк, Англия – със специалност компютри и електроника, а след това върху солидната си основа стъпва и бакалавърската му степен в “Brunel University”, западен Лондон, където получава диплома BSc eCommerce. Тя е последвана от допълнителни квалификации в областта на мобилните технологии, които са подплатени с магистратурата му в “Mobile Enterprise Business Systems”.
AdWords Qualified Individual Google
Александър е създавал онлайн рекламни кампании за някой от най-големите компании на Българския пазар включоително: Multirama, Zona For Home, Domko, Zora, Ruvex, Konica Minolta, Photosynthesis, Prista Oil, Etap, Balkan Toursit, Bank Service, Euromarket, Teka, Husqvarna, Darik, Hoermann и много други.

 

Работил е и много години във Великобритания като там е сътрудничил с някои от най-големите агенции за PPC включително Tron Media, Broadplace Limited, Click Consult и други.
 

Александър Георгиев: Рекламата в Adwords е уникална, защото позволява да достигнете до клиента, точно когато той търси вашите продукти и услуги. Това е и една от причините този формат да има отлична възвращаемост на ивестицията.

 

Вижте другите лектори на семинара:
Свържете се с нас:

02 878 05 58


02 988 83 04Мобилна версия